måndag, augusti 20, 2007

Den mest underskattade husmanskosten?




Då jag är uppväxt i Norrland, så är jag oxå uppväxt på hederlig gammal klassisk husmanskost. Som pölsa och annat trevligt.

Vad tycker alla ni bloggläsare?

Vad för klassisk husmanskost gillar ni?

4 kommentarer:

Sara sa...

Husmanskost eller ej, men jag är löjligt förtjust i rimmade tjocka reveben, tycker nog att sjömansbiff görs för sällan.

Nesh sa...

Håller med föregående talare. Glömde helt bort sjömansbiff måste jag erkänna. Bara det måste betyda att den rätten är ganska så underskattad.

Louise sa...

Raggmunk med fläsk och lingonsylt det är gott! Pölsa tror jag aldrig att jag ätit och jag känner mig faktiskt inte så låkad heller! På låg och mellanstadiet fick vi ofta lappskojs det tyckte jag till en början var gott men nu när jag tänker på hur det smakade får jag kväljningar, usch!!!! Men oj det var visst god husmanskost jag skulle prata om... Allt med bacon är gott!

Ellinor sa...

Pölsa, eller varför inte bruna bönor? Eller palt? Eller morotsstuvning och fläsk (väcker många frågor om man har det i matlåda till lunchen...) - det är en underskattad maträtt!